Gnocchi cu sos ragu

de simona72 in Paste, 23 Aug 2014 | 5636 vizualizari

 

Sosul ragu este pe baza de carne si este destinat in principal pastelor tagliatele sau lasagna. Eu am incalcat regula si am folosit sosul pentru gnocchi, care sunt niste galuste mici, pe baza de cartofi si pe care le-am cumparat din comert....

 

INGREDIENTE

  • 650-700 gr pulpa de vitel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 borcan sos de rosii pentru paste(de buna calitate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga gnocchi
  • 50 gr branza pecorino sau parmezan sau cheddar(o branza tare cu gust intens)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos ragu:

Carnea se spala, se usuca cu proasoape de hartie, se taie cubulete si se da prin masina de tocat sau o maruntiti la robotul de bucatarie. Ceapa se taie marunt si se caleste in cateva linguri ulei de masline. Se adauga carnea tocata, se amesteca mereu pana se desface carnea, scade zeama lasata si se caleste, aproximativ 20 minute. Se adauga sosul de rosii, care este un sos gata preparat pentru paste, asta va va scutii si mai mult munca, se lasa sa dea in clocot sosul, se mai adauga cimbru uscat sau orice alte plante aromatice va plac, sare si piper dupa gust. 

Intre timp fierbem gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert gnocchi, ii trecem prin strecuratoare si ii punem peste sosul ragu de carne. Amestecam ingredientele si transferam totul intr-un vas termorezistent. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Servim mancarea calda cu branza cheddar(am folosit eu) rasa sau taiata lamele cu curatatorul de legume.

Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii cu legume si carnaciori